نکاتی از سخن بزرگان
سلام
مطالب ذیل به نقل از یکی از آقایان مطرح می شود.
آیتالله قاضی، آن عارف بزرگوار فرمودند: پروردگار عالم وقتی میخواهد مردم را با خود مشغول کند، عنوان دعا را مطرح میکند.
آیتالله العظمی مرعشی نجفی میفرمود: آیتالله آمیرزا جواد آقای ملکی تبریزی بارها و بارها فرمودند: تقوا به معنی دوری از شرّ است. اگر از شرّ و بدیها دور شدی، این یعنی تقوا و آنوقت است که خودبهخود خیر میآید.
وقتی از حضرت امام سؤال کردم: آقاجان! شما چقدر از آیتالله العظمی شاهآبادی مطلب و درس گرفتید؟ قصدم این بود که چه کتابهایی، چند سال و به چه سبکی بوده؛ ایشان فرمودند: من آن قدر که از نگاه به جمال ایشان علم گرفتم، از زبان ایشان نگرفتم!
آیتالله العظمی بهجت، آن بهجت القلوب در مباحثشان، نکتهای را بیان میفرمودند که خیلی زیبا بود. میفرمودند: تمام بدیها به خاطر توجّه انسان به خویشتن خویش و نفس خود است.
آن مرد الهی بیان کردند: نکند یک موقعی بگویی: شما که الحمدلله بهتر از من هستید، اگر بگویی بهتر از من هستید؛ یعنی قبول داری که خودت خوبی! عرض کردیم پس چگونه بگوییم، آیا بگوییم: ما بد هستیم؟ فرمودند: خیر، بگویید: میخواهم خوب شوم. لذا طبق این مطلب هم، تمام شرارتها مال این است که انسان به خود توجّه کند و فکر کند بهتر از دیگران است؛ آنوقت است که این توجّه به خود، منشأ شرّ می-شود - این مطلب، نکتةٌ من النّکات است.
در اوایل انقلاب، قرضالحسنهها خیلی زیاد بود. امّا بعضی رفتند، پولهایشان را از قرضالحسنهها برداشتند و در بانکها برای سوددهی گذاشتند و توجیه هم کردند که از سودش برمیداریم، به دیگران میدهیم، از همان زمان بود که این کارها شروع شد و این مطالب به وجود آمد. آیتالله العظمی بهجت هم فرمودند: از این به بعد فقر در جامعه زیاد میشود و همان هم شد.
تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
نویسنده : مدیر سایت
تاکنون هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.