سخنان جالب اندیشمندان غربی در مورد قرآن

سخنان جالب اندیشمندان غربی در مورد قرآن
1. گوته، شاعر و نویسنده معروف آلمانى مىگوید: سالیان دراز كشیشان از خدا بى خبر، ما را از پى بردن به حقایق قرآن مقدس و عظمت آورنده آن دور نگه داشتند؛ امّا هر قدر كه ما قدم در جاده علم و دانش نهادیم و پرده تعصب را دریدیم، عظمت احكام مقدس قرآن، بهت و حیرت عجیبى در ما ایجاد نمود. به زودى این كتاب توصیف ناپذیر، محور افكار مردم جهان ميگردد!
2. آلبرت انیشتاین كه نیازى به معرفى ندارد، ميگوید: قرآن كتاب جبر یا هندسه نیست؛ مجموعه هاى از قوانین است كه بشر را به راه صحیح، راهى كه بزرگترین فلاسفه و دانشمندان دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند، هدایت ميكند.
3. ویل دورانت، دانشمند امریكایى شرق شناس، ميگوید: در قرآن، قانون و اخلاق یكى است. رفتار دینى در قرآن، شامل رفتار دنیوى هم مىشود و همه امور آن از جانب خداوند و به طریق وحى آمده است. قرآن در جانهاى ساده عقایدى آسان و دور از ابهام پدید مي آورد كه از رسوم و تشریفات ناروا آزاد است.
4. لئوتولستوى، نویسنده معروف روسى ميگوید: هر كس كه بخواهد سادگى و بى پیرایگى اسلام را دریابد، باید قرآن مجید را مورد مطالعه قرار دهد. در قرآن قوانین و تعلیمات حقیقى و احكام آسان و ساده براى عموم بیان شده است. آیات قرآن به خوبى بر مقام عالى اسلام و پاكى روح آورنده اش گواهى ميدهد.
5. دكتر هانرى كُربن، اسلام شناس معروف فرانسوى، سخن جالبى درباره قرآن دارد. وى ميگوید: اگر قرآن خرافى بود و از جانب خداوند نبود، هرگز جرأت نميكرد كه بشر را به علم و تعقل و تفكر دعوت كند. هیچ اندیشه اى به اندازه قرآن محمّد(ص) انسان را به دانش فرا نخوانده است تاآن جا كه نزدیك به نه صد و پنجاه بار در قرآن، از علم و عقل و فكر سخن رفته است.
6. ارنست رنان، فیلسوف معروف فرانسوى ميگوید: در كتابخانه من هزاران جلد كتاب سیاسى ،اجتماعى، ادبى و... وجود دارد كه هر كدام را بیش از یك بار نخوانده ام؛ اما یك جلد كتاب هست كه همیشه مونس من است و هر وقت خسته مي شوم و ميخواهم درهایى از معانى و كمال به رویم باز شود، آن را مطالعه ميكنم. این كتاب، قرآن - كتاب آسمانى مسلمانان است.
7. ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه ميگوید: امیدوارم آن زمان دور نباشد كه من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یكدیگر متحد كنم تا نظامى یكنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید كه اصالت و حقیقت دارد و ميتواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم كنم. قرآن به تنهایى عهده دار سعادت بشر است.
8. ژان ژاك روسو، متفكر و فیلسوف مشهور فرانسوى، برداشت منحصر به فردى از قرآن دارد؛ او ميگوید: بعضى از مردم بعد از آن كه مقدار كمى عربى یاد گرفتند، قرآن را خوانده، امّا درست درك نمي كنند. اگر مي شنیدند كه محمّد(ص) با آن كلام فصیح و آهنگ رساى عربى آن را مي خواند، هر آینه به سجده ميافتادند و ندا ميكردند: اى محمّد عظیم! دست ما را بگیر و به محل شرف و افتخار برسان. ما به خاطر یارى تو حاضریم كه جان خویش را فدا سازیم!!
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۳
نویسنده : مدیر سایت
تاکنون هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.